Пералня със сушилня BOSCH WNG24440/6 WNG24440, 9 кг, 6 кг, 1400 об.

1 399,00 лв. 1 549,00 лв.
Промо
  • Производител: BOSCH
  • Кат. номер: 91736337
- +
добави в количката
Моля, изберете:

BOSCH                                Energieverbrauchskennzeichnung

 

Пералня със сушилня BOSCH WNG24440/6 WNG24440

  • инверторен двигател
  • Пране и сушене
  • AutoDry
  • Автоматично премахване на петна
  • Пране и сушене 60'
  • AntiVibration Design
  • 24 месеца гаранция
 

Информационен лист за продукта (PDF)

 

Характеристики
Уредите са с липсваща оригинална опаковка ! Преди тяхното закупуване , ще получите пълна информация относно тяхното състояние, както и снимки на харесания от вас уред !
-
Произведено за Германия
-
УРЕД БЕЗ ОРИГИНАЛНА ОПАКОВКА
-
Подробно описание

WNG24440 е пералня със сушилня от BOSCH. Оборудван с инверторен двигател, пералнята със сушилня WNG24440 работи напълно без износване и с нисък обем. Пералнята със сушилня WNG24440 също предлага тези топ функции, наред с други: AntiVibration Design, AutoDry, автоматично отстраняване на петна и функция за презареждане. Налични са 3 стандартни програми и 12 допълнителни програми. Програмата за бързо пране отваря допълнителни възможности. В текстила не остават остатъци от перилен препарат, дори ако в барабана е поставено твърде много перилен препарат, тъй като след това детекторът за пяна реагира и стартира допълнителен цикъл на изплакване. Пране, което е било забравено, може да се добави, докато програмата работи, като се използва практичната функция за презареждане. С модерната водозащитна система "Аква стоп" моделът предпазва домакинствата от скъпи щети от вода. В допълнение, пералнята със сушилня WNG24440 може да бъде заключена с функция за безопасност за деца. Размерите на пералнята със сушилня са 59,8 cm x 84,8 cm x 59 cm (ШxВxД).

AutoDry

С AutoDry можете точно да зададете нивото на сухота, което искате дрехите ви да имат. Сухо за гладене, сухо за шкаф, екстра сухо... изборът е ваш. Интелигентни сензори непрекъснато измерват температурата и влажността по време на сушене, за да предпазят прането ви от прекомерни температури и пресушаване.

Iron Assist

Само едно натискане на бутон и купчината гладене се свива. Програмата Iron Assist генерира естествена пара в барабана на сушилнята, която прониква в предварително загрятото пране и видимо го изглажда. Можете също така да използвате Iron Assist, за да премахнете неприятните миризми от текстил или да освежите дрехи, които са били носени само за кратко време. Перфектен за якета, ризи, вълнени дрехи и дори костюми.

Измийте и изсушете 60 минути

Понякога просто трябва да е бързо. С програмата Wash & Dry 60' можете да изперете и изсушите до 1 кг пране само за 60 минути. Тази програма е подходяща за леко замърсени дрехи и за пране и сушене на топлоустойчиви материали като памук или лен.

перфектна скорост

Speed ​​​​Perfect е специална функция, предназначена за ситуации, когато времето е от съществено значение. Със Speed ​​​​Perfect можете да намалите времето за пране с до 65%*, без да правите компромис с резултатите. Може да се комбинира с повечето програми, всички товари и текстил. Например, ако изберете смесената програма в комбинация със Speed ​​​​Perfect, можете да изперете старателно до 4 килограма смесено пране само за 41 минути. (*Разлика между продължителността на програмата за лесна поддръжка при 40 °C и продължителността на програмата за лесна поддръжка при 40 °C в комбинация с опцията SpeedPerfect.)

Хигиена Грижа

С програмата HygieneCare на нашите перални със сушилни можете да дадете на вашите деликатни дрехи цялостно, дълбоко почистване. Той загрява сухото пране с горещ въздух до удобни за тъканите 65 °C, за да унищожи надеждно микробите и бактериите. След това, както винаги, прането се пере на ниска температура и това е всичко. Перфектна хигиена за вашите деликатни дрехи с едно натискане на бутон - не може да бъде по-лесно.

 

AutoDry  автоматично изсушаване на петна

EcoSilence Drive™

SpeedPerfect

AntiVibration Design Напълно електронно управление с един бутон

LED дисплей, Функция за презареждане

Child lock

Топлообменник без нужда от поддръжка: автоматично

отстраняване на мъх ActiveWater Plus: за най-ефективно използване на водата, дори при малки количества пране, благодарение на автоматично разпознаване на натоварването ,

шумоизолация, лесно почистващо се чекмедже

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И КОНСУМАЦИЯ

обозначение на модела            WNG24440

Клас на енергийна ефективност Цикъл пране-сушене (скал) E (A до G)

Клас на енергийна ефективност цикъл на пране (скал)             C (A до G)

емисии на въздушен шум         69dB(A)

клас на излъчване на шум във въздуха              А

номинален капацитет 6 кг

Номинален капацитет (пране) 9 кг

Скорост на центрофуга Номинален капацитет (пране)               1400 об/мин

ПРОГРАМИ

допълнителни програми          Деликатни/Коприна,Екстра Кратко 15 мин.,Хигиена

Смесване,Изпомпване/Центофуга,Обновяване,Интензивно Сушене, Нежно Сухо Пране и Сушене 60 SpeedPerfect програма за петна Лесно гладене

ОБОРУДВАНЕ И ФУНКЦИИ

екран   LED дисплей

система за защита на водата   Аквастоп

допълнително оборудване      контрол на дисбаланса

Допълнителни функции            Дисплей за предозиране

Съвместимо с приложение Откриване на натоварване,Избор на програма с един бутон, Заключване за деца, Откриване на пяна, Сигнален тон в края на програмата

Височина           84,8 см

Широка              59,8 см

дълбочина        59 см

тегло    81 кг

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

инверторен двигател

напрежение    230V

Забележка относно консумацията на вода -   За разлика от сушилните, пералните и сушилните също използват вода по време на процеса на сушене. Тази вода е необходима за процеса на кондензация на топлия, влажен въздух, което означава, че консумацията на вода обикновено е по-висока.

 

                   

Доставка

Доставка до Вашия Адрес -14 лева за малки уреди, от 20 лева за средни уреди и от 40 лева за големи уреди до избран от Вас адрес!

При начин на плащане наложен платеж - Вие заплащате доставката за уред и таксата наложен платеж от 1% от стойността на поръчката Ви!

 

Плащане

Моля, преди да направите плащане по банков път или Pay Pal , желателно е предварително да се свържите с нас!

При плащане по банков път, моля проверете и за отстъпка с промо код!

При начин на плащане наложен платеж - Вие заплащате допълнително такса наложен платеж от 1% от стойността на поръчката Ви!

Купи на изплащане

МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ УРЕДА НА ИЗПЛАЩАНЕ!

МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане